Verzending en Discretie

 • CONTACT: Vragen over onze producten of over uw bestelling kunt u  stellen via email: info@erotiekmetstijl.nl  of via onze contact formulier.  We reageren zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 48 uur. 
 • VEILIG BETALEN: U kunt via onze betalingsprovider Mollie op meerdere veilige manieren betalen via ideal, cerdit card. Bestellingen worden verwerkt en verzonden pas als de betaling voltooid is.
 • LEVERINGSTERMIJN: De leveringstermijn is de termijn beginnende op de dag van betaling tot en met de dag van levering. In de meeste gevallen is de levering binnen één of twee werkdagen na betaling. In sommige gevallen kan de leveringstijd langer duren met een maximum van 30 dagen. U wordt hier uiteraard van op de hoogte gesteld. 
 • VERZENDING & AFHANDELINGKOSTEN: Erotiek met stijl levert uw Bestelling zo snel mogelijk. Besteld op werkdagen voor 20:00 uur? Dan kunnen uw bestelling dezelfde dag nog verzenden(maandag t/m vrijdag). De verzend kosten worden weer gegeven in uw winkelwagen.
 • DISCRETE VERZENDING:Erotiek met stijl verzendt snel en anoniem naar uw adres of naar een dropship adres. Al uw bestellingen worden verpakt in een neutrale verpakking waar geen naam of logo van Erotiek met stijl op staat. Op de doos staat geen informatie waaruit af te leiden is wat de inhoud van het pakket is. Ook de shopnaam staat niet op de doos. In verband met privacy staat er altijd "Postorder" als afzender.
 • Levering alleen op het door u opgegeven adres (niet bij de buren):Uw order wordt verstuurd naar het door u opgegeven adres. Mocht er op het moment van bezorgen niemand thuis zijn, dan wordt uw order niet bij de buren afgeleverd (dit geldt alleen voor Nederland). De pakketdienst laat een bericht achter en zal de volgende werkdag de bestelling opnieuw aanbieden. Indien ook bij de tweede bezorgpoging het pakket niet afgeleverd kan worden, krijgt de ontvanger een notificatie waarmee de bestelling afgehaald kan worden op het dichtstbijzijnde PostNL-kantoor. Bij verzending via DHL, Bpost of FedEx worden er twee bezorgpogingen gedaan, waarna contact opgenomen kan worden met de bezorgdienst
 • Hoe ziet een pakket van Erotiek met stijl er uit?De naam Erotiek met stijl is niet zichtbaar op het pakket.
 • RETOURNEREN: Retourneren is mogelijk maar verzendkosten komen voor rekening van de klant. Binnen 7 dagen kunnen de producten worden teruggestuurd. Wanneer de producten ongeopend en ongebruikt zijn en wij deze in de originele (onbeschadigde) verpakking ontvangen, storten wij het bestelbedrag binnen 2 weken terug.

  Indien de verkeerde producten geleverd zijn, neem hierover dan per email contact met ons op: info@erotiekmetstijl.nl  U ontvangt van ons een bevestigings-email waarin we laten weten hoe u het product kunt retourneren. 

 • PRIVACY: Erotiek met stijl verwerkt de gegevens van haar klanten in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Erotiek met stijl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.  Wij gebruiken de verzamelde gegevens van onze klanten om de volgende diensten te kunnen leveren: Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Mits u hier voor kiest, worden uw gegevens opgeslagen in een persoonlijk account. U hebt altijd toegang tot uw eigen account en kunt deze informatie op ieder moment wijzigen of verwijderen. Deze gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over speciale aanbiedingen en acties van onze webwinkel. 

 • ANNULEREN:  Annuleren kan uitsluitend via e-mail.

 • AANSPRAKELIJKHEID:  Erotiek met stijl is nimmer aansprakelijk voor het, na aanschaf onjuist gebruik, toepassen of bewaren van producten die op deze website worden aangeboden.De informatie over producten en hun toepassing mag niet worden beschouwd als advies van medische aard. Bij klachten of aandoeningen raden wij aan eerst contact met een arts op te nemen, alvorens producten te kopen of te gebruiken. Het gebruik van verzorgingsproducten of biologische ingrediënten biedt ook geen garantie dat géén allergische reactie zou kunnen optreden. Wij raden aan alle verzorgingsproducten, eerst uit te testen op de binnenkant van uw onderarm.

 • DISCLAIMER: De informatie op de website van de Erotiek met stijl is zorgvuldig samengesteld. Wij streven ernaar deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, maar we kunnen hier echter geen garanties over afgeven. Het is dan ook niet mogelijk om aan informatie op deze website rechten te ontlenen. Prijzen, tarieven en voorwaarden zijn mogelijk aan verandering onderhevig. Wij behouden daarom het recht om wijzigingen en correcties aan te brengen.

 • COPYRIGHT : Teksten en/of grafische voorstellingen van deze website mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Erotiek met stijl of leveranciers worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt.